Vognmandskørsel

Transport på hele Sjælland

Transportopgaver med 30 års erfaring

Skal du bruge en vognmand? Hos Benny Nielsen Transport tilbyder vi alle former for vognmandskørsel. Vi udfører transportopgaver for både private og erhverv.

Kontakt os og hør mere.

Moderne og alsidig vognpark

Vi kan udføre en bred vifte af transportopgaver med vores gule og blå lastbiler. Vi tilbyder alt inden for transport, og arbejdet udføres med vores moderne og alsidige vognpark.

I dag udfører vi også kørsel af krus og sten med videre. Samtidig tilbyder vi salg af brænde.

Få et uforpligtende tilbud på transport

​Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for transport af brænde og andet gods. Vi tilbyder kørsel i faste aftaler, men det kan også være ad hoc, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel trætransport.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 21 27 70 56 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail bnt@hanet.dk også vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt Benny Nielsen Transport

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 27 70 56 eller send en mail til bnt@hanet.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 27 70 56
bnt@hanet.dk